Webmaster

Salut sunt Ovidiu,

Bianca este o fata extraordinara din toate punctele de vedere o consider una dintre cele mai frumoase vedete din Romania!

Despre mine, am jucat la Steaua Bucuresti juniori, il tiu minte pe Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, dar cel care, cel mai mult m-a influentat profesional a fost Miodrag Belodedici , juca fundas LIBERO elegant, juca fantastic, m-a impresionat, era un lider adevarat din pacate numai avem asemenea jucatori.

 

Cea mai frumoasa romanca din lume este IULIANA TUDOR

 

Muizca, imi place Rock hard, populara si usoara. Led Zeppelin, PINK FLOYD ( As And Them)!!!!! Deep Purple, Slaughter (Days Gone By)   Uriah Heep, Black Sabath, Jimy Hendrix, Iris si Compact. Da, imi place LOREDANA GROZA !

 

Acum sunt impresar. De meserie fotograf (pasiunea mea). Colaborez cu ziare de exemplu Libertatea cel mai tare ziar din Romania.

Am fost in toata lumea daca ma intrebati unde mi-a placut cel mai mult as raspunde ca in PARIS, si Budapesta, ca orase. dar ca tara Suedia si Grecia. ATAT !

Cele mai frumoase femei din lume cred eu ca le gasim in Suedia si Olanda, ba chiar si in Ungaria. Imi place sa calatoresc si sa fac fotografii. 

Actrita cea ma frumoasa cred ca-i Julia Roberts.

 

Imi plac filmele lui Alain Delon, Jean Gaben, Colombo.

Vedete; Megan Fox, Alessia Mancini, Olga Kurylenko Nina MORIC

Cea mai sexy din lume este DENISE MILANI !

DENISE MILANI

Urasc Italia.

Adresa blogului il gasiti la "Linkuri utile"....Magazin Istorie