Miss Romania 2008

Fosta secretară a prefectului de Timiş a urcat pe podium la Miss România

 

Mondenităţi, rafinament şi eleganţă, acestea au fost atributele ultimului concurs Miss România în care timişoreanca Bianca Jurcă a reuşit să se evidenţieze dintre cele 100 de concurente care s-au înscris la startul competiţiei, reuşind să strălucească pe treapta a treia a podiumului.

Fosta secretară a prefectului judeţului Timiş, Bianca Jurcă, a cărei a reuşit să se impună prin eleganţă şi naturaleţe reuşind să convingă juriul că este una dintre cele mai frumoase fete din România. Cele 100 de concurente din toate zonele ţării care au urcat pe podiumul de la Rin Grand Hotel în seara zilei de joi, au trebuit să treacă de cele trei probe de foc: cea a costumelor tradiţionale, a costumelor de baie şi cea a rochiilor de seară.
Concursul Miss România, prezentat de Monica Columbeanu şi Claudiu Constantin s-a bucurat şi de un adevărat spectacol pus în scenă de Cătălin Botezatu care a animat competiţia cu ultima lui colecţie vestimentară "Rich, Famous and Snob". Show-ul de frumuseţe a fost completat în egală măsură de parada colecţiilor semnate Mihai Albu şi Laura Olteanu.

În urma jurizării, Bianca Jurcă a urcat pe treapta a III-a podimului, locul II fiind ocupat de Teodora Pricop din Cluj în timp ce titlul de Miss România i-a revenit Alexandrei Tofan, tot din Cluj. În cele din urmă Banatul a echilibrat balanţa frumuseţii în competiţia cu Ardealul prin Sonia Mihalache, timişoreanca obţinând titlul de Miss Belgravo.

Sursa Banateanul roMagazin Istorie